Hva er eteriske oljer?

Har du noen gang blitt fortryllet av lukten av en furuskog, beundret en roses søte duft eller oppløftet av den friske duften til en nyskåret sitron eller appelsin? Ja da har du opplevd de aromatiske kvalitetene til eteriske oljer. De er naturlige, aromatiske komponenter som finnes i frø, bark, røtter, blomster og andre deler av plantene. Eteriske oljer gir plantene deres unike duft, de beskytter planter og spiller en viktig rolle i blomsterbestøvningen.  Planter har blitt brukt i tusenvis av år for å behandle og lindre smerter og ubehag, i matlaging, og i hudpleie.Eteriske oljer blir fort absorbert av  luktereseptorene, som har en direkte link til det limbiske systemet. Det er den delen av hjernen som støtter flere forskjellige funksjoner inkludert lukt, følelser, oppførsel og minner.Av denne grunnen har eteriske oljer en spesielt kraftfull effekt ved å puste den inn. Noen eteriske oljer har en oppløftende effekt, mens andre er mer beroligende.

About

Hei

 

Jeg heter Iselin Mork og startet Armonia-Essentials for å hjelpe kvinner å ta bedre vare på seg selv.

Ved å introdusere deg for den kraftfulle magien i eteriske oljer. Er mitt største ønske at du skal huske at "​Vi er en del av naturen. Og når vi husker denne sannheten så tar vi bedre vare på oss selv, men også moder jord."

 

We are a part of nature and when we remember this truth

we take better care of ourselves and our planet.

 

Jeg jobber med eteriske oljer for healing på alle plan, fysisk, mentalt, spirituelt og emosjonelt. Når vi øker vår frekvens kan vi skinne vårt lys sterkere.

Når vi kobler oss på naturen - ser vi fort hva som er ekte. Hva som er mindre viktig og hva som egentlig betyr noe.

Ved å møte opp som ditt mest autentiske selv, når du gjenvinner kontakten med din sanne natur.

Ønsker du et liv med mer ro, glede, mening og forbindelse?

La meg vise deg veien.

Start med eteriske oljer og jeg 

vil guide deg på veien.

Jeg er klar!

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Contact

I'm always looking for new and exciting opportunities. Let's connect.

123-456-7890